Siirry sisältöön

Seapoint Kausiveneoikeus - 14 vrk - 3 kk

Seapoint Kausiveneoikeus - 14 vrk - 3 kk
Alkaen 249,00 € / 14 vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

SEAPOINT KAUSIVENE

Kausivene on moderni veneilypalvelu Seapointilta, joka vastaa asiakkaiden tarpeeseen kokea veneilyn ilot ilman veneen omistamisen vaivaa ja kustannuksia. Palvelu on suunnattu sekä aloitteleville veneilijöille että kokeneemmille veneilijöille, jotka eivät halua sitoutua omaan veneeseen mutta silti haluavat nauttia veneilyn iloista.

Seapoint Kausivene tarjoaa loistavan vaihtoehdon kaikille veneilijöille, jotka haluavat nauttia veneilyn vapaudesta ja monipuolisuudesta ilman sitoumuksia. Kausiveneen vuokraaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta, ja se sisältää rajattoman määrän veneilykertoja kauden aikana.

Lisäksi Seapoint Kausiveneen käyttäjät voivat käyttää veneitä kaikissa Seapointin kausivenesatamissa, mikä tarjoaa vielä enemmän vapautta ja joustavuutta veneilyn suhteen. Kausiveneen vuokraaminen on todella edullista ja helppoa, joten miksi et kokeilisi tätä kätevää ratkaisua veneilyn ilojen kokemiseen?

 

TIIVISTETTYNÄ

Seapoint Kausiveneoikeudella varaat itsellesi veneen käyttöön ilman lisäkustannusta haluamassasi satamassa. Varauksesi alussa vene odottaa sinua käyttövalmiina satamassa. Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin veneen tankkaamisesta varauksen päätteeksi!

Seapointin Kausiveneet ovat norjalaisia, Pioner merkkisiä Explorer 16 -pulpettiveneitä varustettuna Mercuryn 50-hevosvoimaisilla moottoreilla. Veneiden valinnassa on kiinnitetty erityisesti huomiota turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen sekä ympäristöystävällisyyteen.

⚓️ Tutustu veneeseen tarkemmin ⚓️

 

✔️ Usein kysyttyä ✔️

 

KAUSIVENEOIKEUDEN OSTAMINEN

 1. Valitse Kausiveneoikeuden alkamispäivä.

 2. Valitse kalenterivalikosta lopetuspäivä haluamasi pituuden mukaan.

 3. Maksettuasi Kausiveneoikeuden saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset kauden aikana Kausiveneen Varauspalveluun

HINNASTO

Pituus

Hinta sis alv.

Varauksia Kerrallaan

2 viikkoa

249 €

1 kpl (TASO 1)

1 kk

390 €

1 kpl (TASO 1)

2 kk

690 €

1 kpl (TASO 1)

3 kk

790 €

2 kpl (TASO 2)

Koko kausi - Klikkaa tästä

990 €

3 kpl (TASO 3)

NYKYISET SATAMAT

Helsinki - Seapoint Liuskaluoto

Espoo - Seapoint Espoo

 

VARAUSPALVELU

 1. Kausiveneoikeuden ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset kauden aikana Kausiveneen Varauspalveluun

 2. Valitse haluamasi satama ja ajankohta

 3. Nautit veneilystä!

(Tarkemmat ohjeet tilauksen yhteydessä)

Varattavissa olevat ajat

 • Tuntivaraukset: 1 h - 7 h, päivittäin 8:00 - 23:00

 • Vuorokausivaraus: 24 h, 12:00 - 12:00

TIETOA VENEESTÄ

Seapointin kausiveneet: Pioner 16 Explorer

Seapointin kausiveneet ovat norjalaisia Pioner 16 Explorer -mallisia pulpettiveneitä. Veneet ovat varustettu Mercuryn 50 hevosvoimaisilla moottoreilla ja ovat erityisesti suunniteltu helppokäyttöisyyteen, turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Pioner 16 Explorer -vene liukuu kevyesti ja sopii mainiosti koko perheen veneilyyn. Veneessä on korkeat laidat ja se on itsetyhjenevä sekä vakaa. Veneessä on vakiomallina tilava, lukittava säilytystila laukuille, varusteille ja polttoainesäiliölle. Veneessä on myös hyvin tilaa kuudelle hengelle.

Pioner-veneiden kaksoispohjarakenne tekee veneistä vakaita ja turvallisia. Näiden veneiden meriominaisuudet ovat erittäin hyvät, ja ne ovat pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia. Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi, mikä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.

Seapointin kausiveneet ovat ympäristöystävällisiä, sillä niiden pohjia ei käsitellä myrkyllisillä eliöstänestomaaleilla. Veneiden pohjien puhtaudesta huolehditaan pesemällä ne erityisesti veneiden pohjanpesuun suunnitellulla laitteella. Säännöllinen pohjanpesu takaa taloudelliset ajo-ominaisuudet ilman ympäristöä kuormittavaa myrkkymaalausta.

Tekniset tiedot

 • Venetyyppi: Pioner 16 Explorer

 • Pituus: 5,07 m

 • Paino: 400 kg

 • Leveys: 2,1 m

 • Max henkilömäärä: 6

 • Teho: 50 hp

Veneen varustus

 • Kaikuluotain (Uusi)

 • Ankkuri köysineen

 • Äyskäri

 • Pelastusliivit 6 kpl

 • Sammutin

 • Karttaplotteri

 • Mela

EHDOT

Kausivenesopimus oikeuttaa tason mukaiseen määrään varauksia kerrallaan. Voit tehdä seuraavan varauksen edellisen päätyttyä. Lue lisää Seapoint kausivenesopimuksesta.

 

Lisätietoa palvelusta SOITA tai LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA