Go to content

Tutustu veneeseen - Pioner 16 Explorer

Seapointin kausiveneet ovat norjalaisia Pioner 16 Explorer mallisia pulpettiveneitä varustettuna Mercuryn 50 hevosvoimaisilla moottoreilla. Veneiden valinnassa on kiinnitetty erityisesti huomiota turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Pioner 16 Explorer liukuu kevyesti ja sen meriominaisuudet ovat erittäin hyvät. Veneessä on korkeat laidat ja se sopii erinomaisesti koko perheen veneeksi.

Vene on itsetyhjenevä ja siinä on vakaa runko. Vakiomallissa on lukittavat tilat laukuille, varusteille ja polttoainesäiliölle. Veneessä on hyvin tilaa kuudelle hengelle. 

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

 

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Emme käsittele veneiden pohjia myrkyllisillä eliöstänestomaaleilla. Veneiden pohjien puhtaudesta huolehditaan pesämällä ne erityisesti veneiden pohjanpesuun suunnitellulla laitteella. Säännöllinen pohjanpesu takaa taloudelliset ajo-ominaisuudet ilman ympäristöä kuormittavaa myrkkymaalausta.

Nykyaikainen nelitahtimoottori yhdistettynä kevytkulkuiseen veneeseen pitää polttoainekulutuksen kurissa. Mukavalla matkavauhdilla polttoaineenkulutus on n. 0,5 litraa merimaililla eli n. 10 litraa tunnissa. Polttoaineen kulutukseen voit vaikuttaa ajotyylillä. Katso täältä vinkkejä taloudellisempaan veneilyyn!

 

VENEIDEN TIEDOT

  Venetyyppi Pioner 16 Explorer

  Pituus 5,07m

  Paino 400kg

  Leveys 2,1m

  Max hlö 6 

  Teho 50 hp

 

VENEEN VARUSTUS  

  • Ankkuri köysineen
  • Äyskäri
  • Pelastusliivit 6kpl
  • Sammutin
  • Karttapoltteri
  • Mela