Siirry sisältöön

Ryhdy kauppiaaksi

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Ryhdy Seapoint kauppiaaksi 

Seapoint on meri- ja sisävesialueilla toimiva kannattava ja kehittyvä veneilyn palveluyritys, joka koostuu kauppiaden paikallisista liikepaikoista yhdistettynä Seapointin toimittamiin tuotteisiin ja palveluihin. 

Ketjun tavoitteena on polttoaine- ja oheistuoteostojen keskittäminen kilpailukykyisen markkina-aseman saavuttamiseksi. Autoasemilla vallitsevan tiukan ketjuohjauksen sijaan pyrimme tarvittaessa neuvomaan ja tukemaan kauppiaita hankinnoissa, tuotevalikoiman rakentamisessa ja teknisissä yksityiskohdissa. Päätösvalta säilyy kuitenkin paikallisella kauppiaalla, jonka uskomme tuntevan oman alueensa ja asiakaskuntansa tarpeet parhaiten.

Riippumattomuus

Seapointin toiminnan tärkeä kantava ajatus on riippumattomuus polttoaineen toimittajasta. Hankintakanavien kilpailutus ja toimitusehtojen laatiminen perustuu aina ketjun etuun. Suuri määrä verrattain pieniä veneasemia yhdessä muodostaa öljy-yhtiöille kiinnostavan kokonaisasiakkuuden, joka näkyy Seapoint-kauppiaille edullisempina ostohintoina ja -ehtoina.

Paikallisuus

Rajoittavan ketjuohjauksen sijaan Seapoint kannustaa ja rohkaisee kauppiaitaan paikalliseen toimintaan ja paikallisvärin esille tuomiseen edesauttamalla kauppiaita kokoamaan parhaat paikalliset palvelut Seapoint-asemansa lähipiiriin.

Vaivatonta  ja vastuullista veneilyä nyt ja tulevaisuudessa

Yhteisöllisyys, paikallisuus ja vastuullisuus ovat Seapoint-brändin tärkeimmät arvot. Palvelukokonaisuus täydentyy palvelutilanteiden toimivuudella ja sujuvuudella ja positiivisella, asiakasta puhuttelevalla, yllätyksellisellä paikallispalveluiden tarjoomalla. 

Seapoint yhdistää toiminnassaan paikalliset toimipisteet Seapoint Oy:n myymiin tuotteisiin ja palveluihin luoden ainutlaatuisen verkoston, jossa saariston vilkkaimmat liikepaikat tarjoavat käyttöympäristön tulevaisuuden veneilypalveluille.

Seapoint–toiminta aloitettiin keväällä 2014 pääkaupunkiseudulta käsin. Tuolloin Seapoint-väreihin siirtyneitä asemia avattiin Helsingin Liuskaluodolle, Porkkalan Kyläsatamaan sekä Espoon Suvisaaristoon. Myöhemmin mukaan on liittynyt muun muassa Iniön saarella sijaitseva Norrbyn asema, Helsingin Pohjoisrannan veneasema sekä asemat Naantalissa, Barösundissa, Korpoströmissa, Vuosnaisissa, Houtskärissä, Nötössä, Bromarvissa ja Pellingissä. Uuden ulkoasun saaneet asemat ovat keränneet kiitosta niin asiakkailta kuin kauppiailtakin.

Vuonna 2020 Seapoint  pilotoi Kausi- ja vuokravene palvelut vastatakseen yteiskäyttöveneilyn kasvavaan suosioon. Palvelut toteutetaan yhteistyössä paikallisen Seapoint kauppiaan kanssa hyödyntäen saariston parhaita liikepaikkoja. 

Tavoitteenamme on kasvattaa Seapoint-veneasemaverkosto kattamaan Suomen rannikkoalueet sekä suurimmat järvet. Jokaisen uuden aseman mukaantulo lisää ketjun tunnettuutta, kasvattaa ostovolyymia ja vahvistaa ketjun neuvotteluasemaa.

Mukaan ketjuun?

Seapoint tarjoaa kauppiaalle nykyaikaisen, puhuttelevan ulkoasun, polttoaineet, oheistuotteet ja palvelut kilpailukykyisin hinnoin, tehokkaita markkinointiviestinnän työkaluja ja näkyvyyttä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Yhteistyö on voimaa kilpailluilla markkinoilla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:  Seapoint Oy / Juva Shipping Oy  – myynti@seapoint.fi

Fredrik Ekroos, Toimitusjohtaja – 0400 566140