Siirry sisältöön

Alle 8 M Veneen pohjapesu

Alle 8 M Veneen pohjapesu
108,80 €

palvelun tuottaa: BNG palvelut Oy

Pesu sopii alle 9 metriä pitkille, alle 3metriä leveille, noin 3 000kg painaville yksirunkoisille, yksi moottorisille alumiini-, lasikuitu-, muovi-, kumiveneille. Pesu ei sovi akselivetoisille eikä köli- tai puupohjaveneille. Pesu ei vahingoita pohjaa tai siinä olevaa maalipintaa. Käymme läpi pesuun tultaessa mahdolliset pesun estävät anturit, laitteet tai pohjakäsittelyt.

Voit perua varauksen 14pv ennen varattua pesua veloituksetta ja palautamme maksun. Tämän jälkeen varaus on sitova. Pidätämme oikeuden pesupäivän peruuttamiseen, jolloin palautamme varauksen tehneille maksun. Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen varattua pesuaikaa.

Hinnoittelemme pesumme  veneen pituuden mukaan 13,60 (sis alv 24%) per alkava metri.

 

Pidä veneenliuku optimaalisena ja polttoaineenkulutus kurissa pohjapesulla!

Ostamalla pesun aktivoit ”tilausvahvistuksessa / kuitissa olevan koodin pesupassiksi Brush ’n Go verkkokauppaan”. Voit käyttää pesupassia ainoastaan varatessasi ostamasi kokoluokan pesua. Käytä koodia varatessasi pesua osoitteesta www.boatwash.fi. Koodi on voimassa pesukauden 2022 ajan ja toimii ainoastaan ennakkovarauspesuissa Brush ´n Go verkkokaupassa. Pesukausi on 13.6 – 31.10.2022.

Tietoa Brush ’n Go pohjapesu - palvelusta

Myrkytön veneenpohjapesu vartissa! Tuotamme pesuja liikuteltavalla kalustollamme noin 45 satamassa kesäkuusta lokakuuhun. Pesemällä veneenpohjaa voit jättää myrkyttämättä veneesi ja pidät veneen polttoaineenkulutuksen optimaalisena. Pesu vie mennessään niin levät kuin vaikeimmat näkit. Metodi on Tukesin suosittelema, minkä puolesta myös mm Pidä Saaristo Siistinä Ry sekä Itämerihaaste.fi puhuu!

 

TIETOA PESUSTA

Pesemme alle 10* metriä pitkät, 3 metriä leveät ja noin 3000kg painavat yksirunkoiset veneet. Mikäli pohjassa on ulokkeita tai rakennelmia tämä saattaa estää pohjan pesun. Mikäli veneessä on köli tai se on akselivetoinen, emme lähtökohtaisesti pysty sitä pesemään. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@boatwash.fi tai 040-585 8817.

Pesu tapahtuu pyörivin harjaksin, mitä säädetään mukailemaan veneenpohjan muotoa.

Pesu ei vahingoita pohjaa tai kuluta siinä olevaa käsittelyä tai pinnoitetta normaalia kulumaa enempää.

  • 9-10 metriset veneet arvioidaan tapauskohtaisesti, pesu mahdollisuuteen vaikuttaa vesilinjan pituus sekä pohjan muoto. Pesumahdollisuuteen vaikuttaa myös vedenpinnan korkeus sekä veneenlaskurampin kaltevuus, missä pesu suoritetaan.

 

Palvelu löytyy seuraavilta Seapoint Asemilta!

Seapoint Barösund

Seapoint Sandnäsudd

Seapoint Mathilda

Seapoint Nagu

Seapoint Pellinge

Seapoint Porkkala

Seapoint Skata Marin

Seapoint Dalsbruk

Seapoint Vuosnainen

 

Muut Lokaatiot löydät täältä:

 BNG - Venepesupalvelu

(Seapointin kautta ostetut pesupassit käyvät kaikissa lokaatioissa)

 

Palvelun EHDOT