Siirry sisältöön

Hae Töihin!

SEAPOINT VENEASEMIEN ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Oletko aikaansaava myynnin moniosaaja ja kiinnostunut työstä veneilyyn liittyvien palveluiden parissa?

Seapoint on kasvava ja kehittyvä veneilyn palveluyritys. Veneasemia löytyy pitkin rannikkoamme jo yli kaksikymmentä. Aluemyyntipäällikkönä vastaisisit itsenäisesti maamme vilkkaimmista neljästä liikepaikasta Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Tässä työssä vastuualueesi on seuraavan kaltainen: Vastaat liikevaihdon kasvusta ja asiakaskokemuksen kehittymisestä. Tarvikemyymälöiden ja kahviloiden valikoimien trimmaaminen on tärkeässä roolissa. Motivoidut työsi tuloksista, olet innostunut ja innostava esihenkilö. Esihenkilötyössäsi toimit valmentavan johtajuuden periaatteiden mukaan. Johdat noin kymmenen henkilön kesätiimisi asiakaskeskeisellä otteella ja esimerkilläsi. Tiedät, miten saat ihmiset oivaltamaan asioita ja ymmärrät hyvän ilmapiirin merkityksen. Sinä koulutat tiimin, joka vastaa päivittäisestä asiakaspalvelusta kesäisin seitsemän päivää viikossa, myymälöiden esillepanosta, asemien ja laitureiden siisteydestä. 

Työ on hyvin sesonkimaista, joten kesän kauneimmat päivät ovat ne milloin kauppaa tehdään ja tämä vaatii usein fyysistä läsnäoloa. Hiljaisempina aikoina työn pääpaino siirtyy toiminnan kehittämiseen sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien innovaatioon.  

Monipuoliseen rooliin haetaan tekijää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta myynti- ja esihenkilötyöstä. Työn suorittamisessa on eduksi aiempi kokemus myymäläpäällikön tehtävistä ja asiakaspalvelutyöstä. Kokeneena tekijänä omaat itsenäistä työotetta, kykenet organisoimaan asioita sujuvasti ja osaat delegoida! Osaat käyttää moderneja kassajärjestelmiä ja haluat olla mukana kehittämässä itsepalvelukassoja, myyntiautomaatteja ja muita etäkauppa-alustoja.

Tehtävä edellyttää ajokorttia

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja laajan tehtäväkentän, asiantuntevan työyhteisön sekä mielenkiintoisen ja haastavan työn tunnetun ja arvostetun brändin parissa. Pääset mukaan yrittäjähenkiseen, vakavaraiseen ja nopeasti kehittyvään yritykseen, jossa saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Seapoint on osaa Juva Shipping konsernia.

MIHIN LÄHETÄN HAKEMUKSEN?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus (avoin kirje tai video) ja lisäksi CV osoitteeseen: rekry@seapoint.fi

LISÄTIETOJA

Jos haluat lisätietoja tai tahdot keskustella tehtävästä tarkemmin ennen hakemuksesi jättämistä, olethan yhteydessä toimitusjohtaja Fredrik Ekroosiin, fredrik.ekroos@juvashipping.fi, puh. 0400 566 140.